Onze Activiteiten

Wat doet Disfruta España nog meer?

Alles wat met Spanje en het Spaanse te maken heeft op allerlei manieren onder de aandacht brengen!

Bij Disfruta España kun je niet alleen Spaanse taal- en cultuurlessen volgen, maar ook genieten van het Spaans gastronomie door deel te nemen aan onze één van onze Culinaire workshops.

Taal en Cultuurcentrum Disfruta España organiseert culinaire workshops onder de naam:  Cocina Pedro (wat betekent: de keuken van Pedro)

Maandelijks worden er  Spaanse Tapasworkshops georganiseerd, dit zijn avonden om samen bezig te zijn en volop te genieten. 

Eens in de vier maanden organiseren we Culinaire Workshops met exclusieve ingrediënten uit de Spaanstalige wereld. Om niet te versmaden. Meer weten? Ga naar:

Spanje Reizen

Vanaf voorjaar 2021 kun je met Disfruta España op reis; bijzondere bestemmingen in Spanje bezoeken. Ontmoetingen tussen: Taal, Cultuur, Natuur, Historie en Mensen. Meer informatie op:

Spanje Weekend

In mei 2022 hopen we ons eerste Spanje Weekend te organiseren. Een tweetal dagen met ontmoetingen op lokaal niveau tussen twee Culturen. Meer informatie volgt.

DISFRUTA ESPAÑA

Spaans Taal- en Cultuurcentrum

Disfruta España

Winde 97

3892 HD Zeewolde

Kamer van Koophandel

Almere. Nr.: 64742598

 

Bel:

Schrijf:

Wij van Disfruta España staan voor een duurzaam leven met oog voor  gezondheid en een veilig milleu, daarom proberen wij zoveel mogelijk digitaal te werken.

Taal en Cultuurcentrum Disfruta España is lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Lidnummer: 20180523001

Wordt lid van onze FB discussiegroep

Wordt DE_fan en volg ons: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Meijer Business International

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now