Curso Dos

Intermedio

Disfruta España Curso Dos is de vervolgcursus op Curso Uno. Met andere woorden: samen gaan we nog dieper graven in de Spaanse taal.

Lezen, spreken, luisteren, schrijven en communiceren

In deze cursus studeer je op een hoger niveau (A2), maar blijven we op dezelfde ongecompliceerde en ontspannen manier bezig zijn. We gebruiken de lesboeken: Aula Internacional 2 van uitgeverij Intertaal.

La Catedral del Mar

Is het themaboek van deze cursus. We gebruiken de Spaanstalige versie. Door de hele cursus heen worden er passages uitgelicht, deze worden besproken en je krijgt verschillende opdrachten.

Meer weten over dit prachtige boek? Klik HIER

 

Taal

In deze cursus leer je onder andere om veelgebruikte zinnen en zegswijzen te beheersen. De grammatica is verder uitgebreid met tijden zoals; imperfecto, definido en futuro. Aan jouw vocabularia worden weer vele nieuwe woorden toegevoegd.

Cultuur

Door middel van levendige dialogen uit het alledaagse Spaanse leven gegrepen maak je kennis met nieuwe elementen en onderdelen van de Spaanse taal en met de Spaanse samenleving, met knipogen naar de taal, cultuur en historie van Latijns Amerika. 

 

Literatuur
Hier en daar wordt het lesmateriaal opgefleurd door coplas, korte Spaanse versjes met volkswijsheden. 

 

Door de grote diversiteit aan oefeningen, zoals de luisteroefeningen, het naspelen van de dialogen, het zelf zoeken in de teksten naar hoe je iets zegt, zul je de stof gemakkelijk onder de knie kunnen krijgen.

 

De cursus bestaat uit een tweedelig pakket van totaal 24 lessen. Bij de cursus tref je ook een map aan met grammatica uitleg. Aan het eind van het eerste deel (rond half januari) wordt er een niveautoets gehouden. De 24ste les is een examen samengesteld aan de hand van de DELE toetsen. Er wordt dan gekeken hoe jouw luister, lees en spreekvaardigheid is ontwikkeld. Heb je de cursus succesvol doorlopen dan zul je niveau B1 volgens het Europees referentiekader hebben bereikt. Geslaagd voor je examen, dan ontvang je het Disfruta España Certificado met daarop vermeld de eindwaardes van je examen en de eerder gehouden test.

Het studieniveau van deze cursus is MBO3/Havo.


Klik voor inhoud van de cursus en de indeling van de lessen op de button 'Inhoud Curso Dos'

Cursuskosten: € 499,00 per persoon cursusmateriaal inbegrepen.

 

Nota: Het boek La Catedral del Mar zit niet in het cursuspakket en dient zelf aangeschaft te worden!


Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te lezen.

Voor de juiste data, ga naar: Agenda

Voor locatie's en tijden, ga naar: Wanneer - Waar - Hoe Laat

DISFRUTA ESPAÑA

Spaans Taal- en Cultuurcentrum

Disfruta España

Winde 97

3892 HD Zeewolde

Kamer van Koophandel

Almere. Nr.: 64742598

 

Bel:

Schrijf:

Wij van Disfruta España staan voor een duurzaam leven met oog voor  gezondheid en een veilig milleu, daarom proberen wij zoveel mogelijk digitaal te werken.

Taal en Cultuurcentrum Disfruta España is lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Lidnummer: 20180523001

Wordt lid van onze FB discussiegroep

Wordt DE_fan en volg ons: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Meijer Business International

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now