Spanje Reizen

Het Spaanse beleven begint bij het volgen van mijn Taal- en Cultuurcursussen en gaat dieper door te participeren in een Tapasworkshop en als je nog meer wilt door vrijwilliger te zijn tijdens de Spanje Dagen.  

Maar, om het ultieme Spaanse tot leven te laten komen zou ik je gráág mee willen nemen. 

Daarom komen er: SPANJE REIZEN.

Met de Spanjereizen van Disfruta España zul je in staat zijn om te kunnen genieten van de optimale Spanje beleving, of je nou alleen, of met je partner, of met een groep, of met je gezin, of met de zaak wilt reizen.

Tijdens onze Spanjereizen heb je de kans om de geleerde taal in praktijk te brengen. Mijn Cultuurlessen komen helemaal tot leven. De Culinaire ervaringen zullen je een kick geven. Het zien en ruiken van de ongeëvenaarde natuur, de indrukken van de spectaculaire architectuur zullen er toe bijdragen dat het Spaanse levendiger is dan ooit. 

Heb jij ook zo'n zin in Spanje gekregen? Klik snel op de button en je wordt automatisch doorgeschakeld naar de online reissite:

DISFRUTA ESPAÑA

Spaans Taal- en Cultuurcentrum

Disfruta España

Winde 97

3892 HD Zeewolde

Kamer van Koophandel

Almere. Nr.: 64742598

 

Bel:

Schrijf:

Wij van Disfruta España staan voor een duurzaam leven met oog voor  gezondheid en een veilig milleu, daarom proberen wij zoveel mogelijk digitaal te werken.

Taal en Cultuurcentrum Disfruta España is lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Lidnummer: 20180523001

Wordt lid van onze FB discussiegroep

Wordt DE_fan en volg ons: 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Meijer Business International

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now