Woensdagavond 23 november

Winter Tapasworkshop (Invierno)

TAPAS een magisch woord voor lekker eten.

Maar, hoe bereid je Tapas? Welke recepten zijn de meest originele? Wat zijn de juiste ingrediënten? Waar kan ik de juiste ingrediënten vandaan halen?

Onder de naam Cocina Pedro organiseer ik Tapasworkshops. Bij Cocina Pedro gaat men Tapas bereiden van uitsluitend authentieke recepten met de juiste en exclusieve producten.

Door zijn kennis van de Spaanse en Catalaanse talen is Pedro in staat originele recepten te gebruiken.

Hoe ziet deze bijzondere avond er uit?

  • We beginnen de workshop met koffie / thee en een lekkere Tapas verrassing.

  • Uiteraard willen we weten wie wie is en zullen we ons aan elkaar voorstellen.

  • Pedro zal uitleg geven over wat een Tapa werkelijk is, een beetje geschiedenis, de mythe.

  • Ook zal er verteld worden over de producten en waar ze vandaan komen.

  • Aan het werk; onder Pedro's deskundige begeleiding worden de lekkerste Tapas geboren.

  • Om de teamgeest erin te houden zul je zo min mogelijk gebruik maken van electrische apparaten. Je gaat dus met de hand snijden, mengen, kneden etc.

  • Als de eerste Tapas klaar zijn, gaan we er even voor zitten; proeven maar.

  • Na deze proeverij ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden naar het vervolg.

  • Fantastisch om zo samen bezig te zijn, echt genieten.

  • De avond sluiten we af met een feestelijk "ir de Tapas" samen met een fruitig wijntje.

  • Het geheel zal ongeveer 3,5 uur duren.

Welke Winter Tapas ga je maken?

Dit is het Cocina Pedro Tapas Invierno menu:

  • Broodje zalm en eiersalade (Salmon y Huevo)

  • Kroketjes gevuld met Serrano ham (Croquetas Jamón Serrano)

  • Tortillastukjes op ambachtelijk brood (Tortilla montadito)

  • Linzen stoofpotje (Guiso de lentejas)

  • Avocado gevuld met kaas (Aguacate con queso)

  • Salade van Rode kool en kastanjes (Col lombarda de otoño)

Aangevuld met een paar heerlijke sapjes en een Spaans wijntje

Krijg  je al trek?

Wij zorgen voor de juiste sfeer, exclusieve ingrediënten en het keukengerei.

Zorg jij dan voor een glimlach?

De prijs voor deze avond is: € 42,90 per persoon

Groepsgrootte: min 3* - max 6 personen

Locatie: huize De Parel, Winde 97, Zeewolde

Aanvang 18:30u

* Als er minder dan 3 personen zich aanmelden zal de workshop op een andere datum plaats vinden.

DISFRUTA ESPAÑA

Spaans Taal- en Cultuurcentrum

Disfruta España

Winde 97

3892 HD Zeewolde

Kamer van Koophandel

Almere. Nr.: 64742598

 

Bel:

Schrijf:

Wij van Disfruta España staan voor een duurzaam leven met oog voor een gezond en veilig milleu, daarom proberen wij zoveel mogelijk digitaal te werken.

Disfruta España Is lid van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Lidnummer: 20180523001

Wordt lid van onze FB discussiegroep

Wordt DE_fan en volg ons 

  • Facebook Social Icon

© 2017 Meijer Business International

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now